Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Bihåleinflammation och urinvägsinfektion – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Bihåleinflammation och urinvägsinfektion

När jag blir stor ska jag bli läkare för jag är expert på att sätta diagnoser.
Precis som jag trodde så hade jag både urinvägsinfektion och bihåleinflammation.
De kan lika gärna ge mig ett receptblock så kan jag skriva ut medicin åt mig själv 
när jag behöver, både de och jag skulle ju spara tid då. Jag är på vårdcentralen så ofta de har börjat prenumera på speedwaytidningar extra för min skull;)
 

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *