Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 11 års kalas i Säffle – Aspiepower Media
Aspiepower Media

11 års kalas i Säffle

I dag är det 11 år sedan jag var på Karstad BB och träffade mitt kusinbarn Nadia för första gången.
Det firade vi med kalas i Säffle.

När vi ändå var i stan så passade vi på att åka till Dollarstore, finns det roligare affär?
De måste öppna en i Karlstad snart.

Väl hemma igen körde jag Henrik till tåget som blev buss då det är översvämningar i Hallberg.
Jag och fröken B tog en långpromenad på baksidan.
Usch det börjar kännas som höst nu.Jag pysslade ihop en tavla till 11 åringenTräffa en ny koppis:P


Baby fick en ny matburk från Dollarstore

Henrik hittade en keps han tyckte passa mig:D


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *