Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Backyard Babies till Karlstad! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Backyard Babies till Karlstad!

Jag jobbar på en tiding och de kommer nyheter hela tiden men precis innan jag skulle ta helg kom den bästa nyheten, Backyard Babies kommer till Karlstad 29 januari och  till Örebro 6 februari.
Nu ska jag bara övertala Henrik att bli med i Örebro så jag kan se båda;)
Höhöhö bästa födelsedagspresenten för övrigt eftersom jag fyller år den 9 februari;)

Nu väntar jag på mitt boeendestöd ska dyka upp och sen min man så jag kan få lite mat i magen, ja det är mannen uppgift att fixa lunch;)]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *