Aspiepower Media

Hej Göteborg!

Efter mycket om och men är jag halvvägs.
Hamnade i en vagn med tre skrikande ungar. Men på något underligt sätt lyckades jag sova i en timma. När jag blir stor ska jag bli känd så de bokar första klass till mig.  Och ska jag någonsin ha barn, så ska jag ha tysta barn 😉 När vi började närma oss Göteborg ropar konduktören att vi kommer bli minst 10 min sena. Jag påpekar att mitt tåg till Jönköping går 15 min efter den tid vi skulle ha kommit till Göteborg och att de blir lite svårt att springa med gipsad fot. För en gång skull kunde de lösa de smidigt så de släppte fram vårt tåg så jag satt på tåget till Nässjö fem minuter för tidigt, för de är väll dit jag skulle;-) Så mitt tips är att ska ni åka med SJ, så sätt på er ett gips!
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *