Aspiepower Media

Utbrott på ortopeden

De här gick ju bra. Sluta med att jag fick ett jävla utbrott för de tyckte att de skulle göra ingenting i typ 2 veckor i väntan på ultraljud för att se om stora senan är av för den rör sig inte när foten rör sig. 
Jag tyckte att de kunde  kommit på detta när jag pratade med dem i telefon för två veckor sedan och sa att de här funkar inte mer.
Efter mycket om och men fick jag en ny otros som är uppblåsbar så foten ligger still ordentlig.
Sen får vi se vad ultraljudet visar och om de behövs en ny operation. Jag är dock skeptisk med tanke på att de gjorde två ultraljud på min fot i höstast och sa att allt var bra när senan var av och hade vuxit fast i ett ben :@

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *