Aspiepower Media

Jävla fot

Har ätit fiskpinnar och ris och tagit en lång dusch.
Det kan vara sista gången på X antal veckor jag duschar vänsterfoten, så jag passa på för säkerhetsskull. Mina leder har en förmåga att bli skitbra när jag ska till läkaren så de aldrig får se hur det ser ut när det är som värst. Men nu vill foten tydligen visa sin rätta sida för läkaren i morgon för ju längre dagen går ju blåare blir den och jag har inte ens gjort något, för en gångs skull.
Haha min fot kanske mår dåligt av att vara still;) Ja vi får se vad doktorn hittar på i morgon men något måste faktiskt göra annars kommer jag få ett utbrott. De här funkar liksom inte längre. Och de smärtstillande jag har fått får jag inte ta för psykiatrin för de gör mig manisk.  Om någon vill ha en trasig vänsterfot så hör av er, jag säljer den billigt!


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *