Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Dag 5 med Viktväktarna – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Dag 5 med Viktväktarna

Efter 5 dagar med ViktVäktarna orkade 
jag inte hålla mig mer och ställde mig på vågen lite för tidigt.
-1,2 kg och har inte motionerat ett skit eftersom jag knappt kan gå.

Visst låter de som galet mycket på bara fem dagar men jag brukar alltid gå ner mer i början.
Och jag tror de beror på att när jag äter rätt och lite med ofta så fungerar min IBS mage bättre och beter sig som den ska och jag går inte runt och är förstoppad 90% av tiden.

Nu blir det i alla fall fest!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *