Aspiepower Media

Det är andra augusti allt händer…

I dag är ingen vanlig dag för det är min och  världens Bästa Zandys 12 års dag. Vi möttes av en slump på Tallhults läktare eftersom min far har en förmåga att alltid prata med speedwayförare. Det är även 12 år sedan Stefan Dannö vann SM -guld. Det är 12 år sedan Henrik gifte sig. Dock borde han förstått redan när han körde speedway och kraschade sönder ringen några dagar senare att det inte var ett bra val,  nu är han ialf skild 😉 Det är 8 år sedan jag opererades akut på Kungälvs sjukhus efter att dem sett en stor inflammerad blindtarm mitt i semestern. När de väl öppna mig hittade de den finaste blindtarmen de någonsin sett så den fick vara kvar och ställer fortfarande till med elände i min mage. I stället hittade de en sprucken cysta på höger äggstock som de plockade ut.
Vi får se vad som händer för spännande o dag, för det känns som det är den 2 andra augusti som allt händer 😛

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *