Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Ångest – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Ångest

Ångest börjar komma krypande nu.
Tre timmar kvar till matchstart och det känns i speedwayhjärtat att veta att jag inte kommer vara på plats idag, för sjätte gången på 25 år. Men efter en heldag på jobbet är jag trött och magen värker fortfarande och ärligt talat är jag inte särskilt pigg. I stället ska jag bädda ner mig i soffan och mysa med B.
Och jag en har en känsla av att jag kommer få liveuppdatering från matchen per sms;)
Jag är med er Valsarna, jag är alltid med er;)
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *