Aspiepower Media

matmarknad och sömn

Jag glömde matlådan hemma i dag men det gjorde inget för dagens lunch blev i stället en salig blandning med allt från fudge, langos, ostar till krokodilburgare. Jag valde att gå bredvid på NWT i dag och inte skriva något själv eftersom jag inte kände mig särskilt pigg. Det var ett under att jag ens klarade av att vara kvar fyra timmar. Väl hemma däckade jag i sängen och vaknade upp två timmar senare och kände mig som en zoombie. Var tvungen att göra något för att inte somna om igen och inte kan sova i natt så gick och fixade naglarna. Sen tog jag och fröken B en promenad på gräsmattan. Nu har jag däckat i soffan och mår ganska okej förutom att jag är trött.
Illamåendet, magsmärtorna och yrseln går som i vågor.
Men det är väll bara att bita ihop, det blir förhoppningsvis bättre om några dagar.]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *