Aspiepower Media

Bullfrukost varje dag!

Med en sömntablett kom jag till ro och fick tillslut 7 timmars sömn.
Nu försöker jag pressa i mig en drick yoghurt.
Att det ska vara så himla svårt att äta frukost direkt man vaknat.
Men med den lilla sömn jag får som jag behöver så orkar jag inte gå upp en timma tidigare för att orka äta frukost. Jag har alltid varit så.
I perioder äter jag inte frukost alls.
Och under de perioderna jag inte gick in i skolans matsal för jag inte ville sitta själv, mådde inte min kropp så bra. De hela slutade med att BUP sa åt mina föräldrar att bjuda mig på bullar till frukost bara för jag tyckte det var gott och det viktigaste var att jag åt något och inte vad.
Kanske ska börja med de igen, bullfrukost låter bra;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *