Aspiepower Media

Skjut mig!

Foten har aldrig varit riktigt okej efter operationen men i går kväll hände något.
Reser mig ur soffan och de smäller till i foten och jag grimaserar så Henrik undrar vad som händer.
Snabbt blir foten blå och svullen.
Ringer 1177 som säger åt mig att åka till akuten. Läkaren såg ju att något hänt men han tyckte att det var bättre att jag kom tillbaka idag för då jobbade läkaren som opererade min fot och vet hur den såg ut och vad han gjort med den.
Och de syns ju ganska tydligen att någonting har hänt i foten om de ”bara” är brosk från operationen som släppt eller om de är en spricka i senan igen vet vi inte men blir ialf några veckor med gipssko, hur länge får framtiden avgöra….

Men måste försöka fixa en ny gipssko under veckan för den jag har nu hade jag i vintras med lite mer kläder under så den är alldeles för stor nu och glappar.

Men jag tänker strunta i att foten är dum i huvudet för from måndag ska jag vara på NWT i tre veckor, men jag får nog bli en lite mer stillasittande journalist;)]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *