Aspiepower Media

Qwisdom- Ett nytt sätt att spela spel

Gillar du att spela spel?
Då borde du göra som jag och testa Qwisdom.
Där ett webbaserat kunskapsspel med frågor, det kan jämföras med ett klassikt brädspel som Trivial Pursuit fast istället för att läsa frågorna på ett kort får man dem online.  Jag kan tycka att att det kan vara svårt att spela kunskapsspel om barn vill vara med. 
Antingen tycker barnen det är för svårt, eller så tycker de vuxna det är för lätt.
Med Qwisdoms upplägg så kan man ställa in frågorna så att de passar kunskapsnivån på var och en av spelarna (från 7 år och uppåt), vilket gör att samtliga deltagare får en utmaning och har möjlighet att vinna! Med plattformen Qwisdom kan du dessutom bygga dina egna spel, du kan använda det som frågesport på afterworken eller barnkalaset och du kan spela nischade spel (tex svensk 80-tals musik eller Europas flaggor).  Jag tyckte det var jätteroligt och smidigt att kunna spela det vart som helst online så slipper man släpa med ett stort spel, tex till stranden.
Kort och gott, det ultimata sällskapsspelet!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *