Aspiepower Media

Speedway hela dagen

Nu är jag tillbaka i Karlstad igen och fick med mig Henrik på vägen:D
Baby är kvar i Hagfors för hon vägrade bli med hem.
Så hon fick stanna kvar i en vecka till.
Speedway blev det i alla fall trots regnet.
Svin kallt var det och nära seger var det, men när skjuter ingen hare. Fick lite presenter med mig hem också
När jag kom hem från Henrik i söndags plinga det till på datorn. En person jag inte känner skrev på chatten. Hon hade en valsväst med autografer på som hon gjort en tavla av som hon inte vill ha kvar längre och som hon själv skrev ”om den ska leva vidare ska den hamna hos någon med hjärta för sporten.” Så hon vill ge bort den till mig då hon följt mig i både text och bild på nätet en längre tid och ser vilket arbete jag lägger ner att jobba ideelt med speedway Och jag tog självklart emot den så efter dagens match var vi och hämtade den. Fick även en jätte fin klocka som hon gjort själv.
Tusen tack Sussie, jag ska vårda dem med kärlek.


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *