Aspiepower Media

Över tvåtusen unika läsare

Det blev besöksrekord i dag med över 2000 unika läsare, helt galet.
Jag kan liksom inte förstå att två små länkar kan göra så mycket.
Tack  igen Malena! Nu är tanken att jag ska sova.
Men jag är inte trött.
I morgon kl 8.30 ska jag vara på NWT och redo på jobb. Jag längtar dit efter det lilla uppehållet. Men John Blund glömde visst mig idag, som alla andra dagar. Jag längtar efter att bollvästen ska komma och förhoppningsvis hjälpa mig att komma till ro.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Över tvåtusen unika läsare

Det blev besöksrekord i dag med över 2000 unika läsare, helt galet.
Jag kan liksom inte förstå att två små länkar kan göra så mycket.
Tack  igen Malena! Nu är tanken att jag ska sova.
Men jag är inte trött.
I morgon kl 8.30 ska jag vara på NWT och redo på jobb. Jag längtar dit efter det lilla uppehållet. Men John Blund glömde visst mig idag, som alla andra dagar. Jag längtar efter att bollvästen ska komma och förhoppningsvis hjälpa mig att komma till ro.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *