Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Bekräftelsenarkoman – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Bekräftelsenarkoman

Har inget att göra.
Är rastlös.
Ligger i soffan och följer bloggen statistik som hela tiden stiger.
1360 unika besökare detta dygn, just ju.
Detta är en  riktig egoboost för den bekräftelsenarkoman jag är.
Om bara 10 av er som kikat in i dag stannar och återvänder bli jag lycklig. Jag antar att det är allt jag vart med om under årens lopp som gör att jag själv har svårt att se vilken resa jag egentligen gjort och vad mitt arbete betyder för andra.
Jag måste hela tiden bli bekräftad och påmind. Mobbning och utfrysning skadar mer än vi tror.
Jag kommer nog aldrig läka helt.
Ärren går upp så lätt. Fast samtidigt slår det mig att utan min historia så skulle jag ju inte vara den person jag är i dag.
Och jag trivs att vara den personen.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *