Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Jag ska få en bollväst!!!! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag ska få en bollväst!!!!

Det är fest nu!
Vi måste fira!
Har precis kommit hem från Vuxenhabliteringen och en bollväst till mig är beställd.
Tjoho!
Jag är helt lyrisk, jag tror den här västen kommer göra underverk!
Jag längtar redan efter den.
Hoppas den skyndar sig att komma hit. Med mig hem fick jag i alla fall en timstock.
Det är den lilla saken som ska få mig att inte fastna i saker.
Lycka till kompis;) Jag tycker det är kul och spännande att få testa nya hjälpmedel som kan göra min vardag lättare.
Men jag tycker det är lite skrämmande att det behövde ta 12 år och att jag själv fråga om de inte skulle vara bra för mig innan jag ens fick frågan om jag ville testa dem.


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *