Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Sovmorgon delux – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Sovmorgon delux

Hade svårt att komma till ro i natt.
Somnade tillslut vid 01.30.
Roade mig med att fortsätta virka när jag inte kunna sova.
Fick hjälp av en terrorist:P

Klockan ringde 8.30 klädde på mig och vandrade ut som en levande zoombie för att sätta på torkrummet.
Återgick sedan till sängen och sov till kl 13.
Nu har jag vart nere och hämtat upp all tvätt och känner mig stolt över helgen tvättryck.
Nu ska jag vila resten av dagen.
Är trött och sliten och behöver all energi jag kan få till kommande vecka.
Frukost på sängen

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *