Aspiepower Media

Ge mig ett nytt kök tack!

Ibland önskar jag att jag bodde i hus eller i en bostadsrätt.
Jag har verkligen världens minsta kök.
Eller okej det är inte ens ett kök, det är en kokvrå. Om det är något jag saknar i mitt hem så är det ett stort och fräscht kök med mycket plats.
Där man kan baka och laga mat utan att behöva ställa saker ovan på varandra för att få plats.
Nu får jag liksom ställa saker på golvet när jag bakar och får hoppa över grejer för att komma fram.
Det ser kanske komiskt ut men det är inte så himla roligt:p Jag är sugen på att göra om mitt kök…. öhm jag menar kokvrå.
Men det känns inte riktigt värt att lägga ner pengar på det när jag har en hyresrätt och inte tänkt bo här resten av mitt liv. Jag fick en ny spis i höstat, min gamla var typ 40 år gammal så jag kanske ska vara nöjd;)
Men drömma får man ju och jag vet precis hur mitt kök skulle se ut om jag fick riva ut och bygga om. Och nej det blir inga rosa kakel den här gången, börjar bli trött på dem;) Hur ser ditt dröm kök ut?

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *