Aspiepower Media

Händelserik helg

Har vart skönt med lång helg och har passat på att sova ut lite.
Mitt bäcken bråkar och det hela slutade med att jag fick ta morfin i fredags.
Jag antar att det beror på två veckor utan reumatism medicin pga infektion.
Kombinerat med torsdagkvällen ute i skit väder och all buss och bilåkande den senaste tiden + en månadsjobb vid fel skrivbord. På torsdag ska iallafall äntligen arbetsterapeuten på arbetsförmedlingen komma till jobbet och kolla över min arbetsplats så jag kan få tillbaka mitt höj och sänkbara skrivbord och superstolen de kollade ut åt mig för 3 år sedan. Men som de tappat bort någonstans under den tiden jag inte haft något jobb och inte haft någon användning för dem. Det har i alla fall vart skönt att få sova ut den här helgen.
Men trots vila har vi hunnit med en hel del annat.
I dag blev de 2km promenad på Skutberget och foten höll, det går sakta med säkert framåt.
Sen blev det en tur till Ikea för att köpa nya matlådor.
Som vi sedan fyllde med lasagne. Henrik har precis åkt hem och jag och B har bäddat ner oss i soffan och ska söndags mysa lite innan det är dags att inta sängen för att ladda upp för en ny vecka full med äventyr.]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *