Aspiepower Media

Heja mig!

Jag är stolt över mig själv!
Jag har precis mailat Nyhetstidningen och sagt att jag tar en paus i att skriva krönikor. 
Varför?
Just nu är det nog mycket med Samspelet, Föreläsningar, NWT och i morgon ska jag börja ”gästspela” lite på Mediagruppen också.
Det känns som alla sliter och drar i mig samtidigt och det är såklart jättekul. Men det finns en anledning till att jag bara ska jobba 50% och jag kan inte fortsätta med att säga ja men jag ska bara vara lite där….. och lite där…… och lite där……. för då springer jag in i väggen snart.

Så nu läggs all fokus på NWT, Hjärnkoll, Samspelet och dess samarbetspartners det närmaste året. Om man fortfarande vill ha mig om ett år så är man välkommen att höra av sig, så får vi se om jag har tid;)

Och ja man kan fortfarande boka mig som föreläsare då jag föreläser på arbetstid genom Samspelet men idag tänker jag efter lite mer vad just den föreläsningen egentligen ger mig och om det är värt det innan jag tackar ja.


Och Nyhetstidningen förstod mig helt och sa att det bara jag hör av mig när jag kommer på något jag bara måste skriva, typ som att skälla på tv 4;)
Heja mig jag kan ju faktisk bromsa mig innan det säger pang;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *