Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Mot Västerås! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Mot Västerås!


Onsdagen fortsätter i samma tempo som gårdagen.
Om 40 min ska jag sitta på en buss mot Västerås.
Idag ska jag föreläsa på en skola och det ser jag verkligen fram emot.

Har fortfarande inte fått ordning i min strumplåda efter de 
där 12 veckorna med gips så jag rockarsockorna i Västerås i dag;)

 Dom har sagt att jag måste ta vara på alla vilostunder
som finns så i dag går jag runt med en kudde för säkerhets skull;)


 Går var jag som sagt på Vuxenhab och ska testa nya scheman för att försöka få mer översikt och inte glömma bort att planera in den där vilan.
Rosa fält= Ger energi
Blått fält= Tar energi

Tanken är att det ska vara ganska jämt så blir 
det för mycket blått så får jag inte planera in mer saker;)


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *