Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Veckans blogg-intervju – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Veckans blogg-intervju

Jag har valt att sluta köra Veckans blogg i stället kommer jag köra Veckans blogg-intervju.
Ni anmäler er att vara med genom att kommentera i detta inlägg och berätta varför jag borde välja just dig.
Sen kommer jag som den journalist jag är att välja ut en bloggläsare varje vecka som jag gör en intervju med och publicerar på bloggen.
På detta sätt får ni synas på min blogg samtidigt som mina läsare får rolig läsning och kanske hittar någon ny spännande blogg att läsa:)
För att vara med: 
-kommentera att berätta varför just du borde bli utvald
Glöm inte att ange eran e-post så jag kan kontakta den jag väljer ut!


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *