Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Söndagsmys – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Söndagsmys

Avslutar söndagen med att se på Johan Falk med pappa. I morgon är det dags för en ny vecka full med nya äventyr.
Blir först en liten sovmorgon och vid 10.30 ska jag vara på Sveriges radio Värmland för vad vi kan kalla en liten mini praktik på en dag;-) Det är två fullproppade veckor som väntar på mig sen drar jag ut en välbehövlig semester och åker till Polen på årets första speedwaymatch. Hur mycket vila det blir under den resan återstår att se.
Ser iallafall fram emot att få se mitt livs första match i Polen. Men först väntar massa andra äventyr, men först några timmar sömn.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *