Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Nu sänker jag mig till din nivå Ann! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Nu sänker jag mig till din nivå Ann!

För några dagar sedan fick jag frågan av bloggaren Ann om hon fick göra en intervju med mig om psykiskohälsa och Aspergers syndrom.
Jag tackade ja.

Men när jag fick frågorna så slog det mig vilka negativa ord hon använder och vilken negativ effekt det kan få så skickade iväg ett mail och frågade om hon själv tänkt på det.

I dag är när jag loggade in på mailen hade jag fått ett argt och enligt mig ett väldigt otrevligt svar utan anledning.


Och nu har hon hängt ut mig på sin blogg men självklart bara lagt ut det jag skrivit och inte tagit med sitt otrevliga svar.
Här kan ni även sa vad jag svarade på detta mail:
Så här ser hennes blogginlägg ut:


När jag får negativa kommentarer så brukar jag bara skita i dem.
Men när hon valde att hänga ut mig och bara skriva det jag skrivit och inte alls ta med det hon själv vräkte ut sig utan anledning så kände jag att du måste jag faktisk säga i från, så nu sänkte jag mig till Anns nivå.

Vad tycker ni?
Hade jag skrivit ett otrevligt mail till Ann och hon hade all rätt i världen att svara mig på detta sätt?

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *