Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Dagens äventyr – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Dagens äventyr

I dag har jag typ ätit, kört bil och ätit.
Efter att ha vaknat upp ännu en dag med smärta och ville dra däcket över huvudet pallade jag mig tillslut upp och åt lunch. Sen tog jag, pappa och Baby bilen mot Karlstad.
Väl hemma blev det middag på Mc Donalds.
Nu ligger jag i soffan, pappa i min säng och Baby i en fåtölj. Pappa ska sova här i natt då han ska tillbaka till sjuhuset i Örebro i morgon, så har han en liten kortare resa i morgon.]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *