Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Överskottsenergi – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Överskottsenergi

I går vara väldigt hurtig.
Först jobba jag fyra timmar sen hem och ställde mig och baka. Sen i väg på vatten gympa. Väl hemma igen får jag värsta rycket och ställer mig och lagar mat. Och när man ändå håller så är det väll lika bra att ta i ordentligt så blev sex stycken matlådor med 😛 Fick fin besök sent i går kväll när Henrik kom en dag för tidigt.
Nu ska vi packa ihop oss för att ge oss iväg mot Hagfors. Längtar efter att få gosa med min lurvrumpa för första gången på två veckor.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *