Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 World Autism Awarness day – Aspiepower Media
Aspiepower Media

World Autism Awarness day

Direkt jag skrev att april är Autism månaden och att vi ska fira det med en inspirerande bild varje dag så blev jag påhoppad.
Vi hade den här diskussionen förra året med.
Och jag är fullt medveten om att det är Autism Speeakers som ”uppfunnit” denna månad och att dem lätt beskrivet vill utrota autism. Men på den här bloggen är det inte Autism Speakers Autism Awarness month utan det är MIN Joannas och meningen är att uppmärksamma och visa fördelarna Autism.
Och göra om deras månad till något bra. Förövigt är det FN som stiftat 2 april till World Autism Awarness Day.


FN:s världsautismdag 2 april
”För att mäta hur framgångsrika våra samhällen är bör vi undersöka hur väl de med olika förmågor, bland annat personer med autism, är integrerade som fullvärdiga medlemmar.
Världsautismdagen handlar om mer än att generera förståelse, det är en uppmaning till handling. Jag uppmanar alla berörda parter att delta i att främja utvecklingen genom att stödja utbildningar, arbets- och sysselsättningsmöjligheter och andra åtgärder som bidrar till att förverkliga vår gemensamma vision om en mer inkluderande värld.”
Ban Ki-Moon
FN:s generalsekreterare
Jag rockar sockorna i dag med, olika är bra!


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *