Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Trötthet och finbesök, igen… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Trötthet och finbesök, igen…

Var helt slut efter jobbet så gick hem och la mig en timma. 
Man blir trött av att jobba.
Magen är iallafall bättre, andra dygnet utan morfin nu.
Vakna till liv lagom till att jag fick finbesök igen.
Nadia och Madde kom in en sväng när de var klara med sina ärenden.
Nu har de precis åkt och jag ska bara slappa resten av kvällen. Än har jag orkat hålla mig borta från skämt idag, förutom de i tidningarna men de listade jag ut granska snabbt.
Ingen har skämtat med mig personligen och det uppskattar jag.
Onödiga skämt är onödiga. Har du blivit lurad i dag?Vi passa på att ta en groupie


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *