Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Svar på era frågor – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Svar på era frågor

Katarina:
1.När du var liten hade du endast några maträtter du åt?
2. Hade du några få favoritkläder?
3. Vad hade du för ”egna” vanor?
4. Lärde du dig cykla tidigt?
5. Var du bunden till ex. Din mamma ? 
6. Hade du många vänner ?
7. Sov du oroligt?
8. Mardrömmar? Mer än vanligt.
9. Hur har du det nu med det ovan?
10. Hur tycker du det var att sluta grundskolan?

Svar:
1. Nej har aldrig haft problem med mat. Har ätit mer eller mindre allt och sånt som barn inte brukar gilla tex sill och andra konstiga saker:P 2. Inget jag minns. Hade olika kläder varje dag. Inte ett par som jag absolut skulle använda om det är det du menar. 3. Inga jag kommer på. Var nog som de flesta andra barn. Hade inget ”speciellt” för mig. 4.  Tror jag lärde mig cykla utan stödhjul när det är ”normalt” att göra det. Minns inte direkt ålder. 5. Var inte bunden till någon men ville helst umgås med vuxna eller bli ”igångsatt” i leken. 6. Hade många vänner men föredrog att leka med en i taget. 7. Sov ”normalt” 8. Minns inte ens att jag haft mardrömmar någon gång. Inte mer än vanligt ialf. 9. Har inga mardrömmar och knappt några drömmar alls länge antagligen pga mediciner. 10. Var nog ganska likgiltigt mådde fruktansvärt dåligt från åk 7- jag slutade gymnasiet. ——————- Anna:
Får du lön när du föreläser?

Svar: Ja jag jobbar ju som föreläsare så får självklart lön. ——————-

Anonym:

Har du något tips på hur man hjälper en ung vuxen med asperger att hitta ett driv? Han har ingen motivation eller framtidstankar och är sedan en tid tillbaka vaken hela natten och sover i stort sett hela dagen! Mvh Maria

Svar:
 Försök hjälp hen att få rutiner och en betydelsefull sysselsättning och vända rätt på dygnet.Kanske är A-kursen på Molkoms folkhögskola något för personen.
Läs mer här.

—————— Maol:
Har du ett kedjetäcke och hur många kg väger den?

Svar:
 Japp har ett på 8 kg.
——————–

Elisabet: 
Vill du bli mamma?

Svar:
 Du har redan ställt den här frågan typ 10 gånger nu och svaret är fortfarande det samma.
Ja det vill jag men det får framtiden avgöra. Har redan två barn i mitt liv och det räcker just nu+ att jag inte får bli gravid. Läs mer här

———————

Julia:
Hur lång tid tog din utredning ungefär?

Svar:
Ca 1 år men på en vecka när de väl började på riktigt efter att vi hotat med att gå ut i media.

———————-

Anette:

Vad tror du om förutsättningarna att ett förhållande håller om båda har aspergers syndrom eller att den ena har asperger och den andre har adhd? Svar: Går inte att svara på. Hur ett förhållande fungerar beror inte bara på diagnoserna utan personkemin. Alla människor är olika oavsett diagnos eller ej. Jag funkar ihop med vissa personer med Asperger andra inte. Precis som jag funkar ihop med vissa människor utan diagnos, andra inte.]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *