Aspiepower Media

Hemma med smärta

Gårdagens föreläsning u Säffle var lyckad. Nu kanske jag låter kaxig men det känns inte som mina föreläsningar kan bli något annat. De går på rutin nu. Stannade kvar i Säffle i natt.  Gratis hotell i all ära men inget slår nattens rum, inte alls som får dela rum med hello kitty och barbapapa liksom 😉 Åkte mot karlstad i snöstorm i morse. Hallå vad händer det ska vara vår nu.
Var till jobbet och sväng och mu ät jag hemma och har bäddat ner mig i sängen och tagit spasmofen. Magen bråkar och antagligen är det väl den vanliga smärtan jag går några gånger per år utan de egentligen vet varför. Men efter en inläggning och starkare smärtstillande brukar dr klaga av efter någon vecka så bara att hända ut. Bli exakt en vecka idag. Ska på vattengymnastik i kväll men.som de ser ut nu så skippar jag nog den och vilar lite och tar lång helg.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *