Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Det heter Aspergers syndrom, inget annat! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Det heter Aspergers syndrom, inget annat!


Jag möts ofta av alla möjliga namn av min diagnos och jag har sedan länge tröttnat på att vara en ”ordpolis”.
Men när jag i går insåg att de satt affischer i halva Säffle med felstavning så blev jag bara trött.
Så börja min föreläsning med att presentera mig och säga:
De står på alla affischer ute på stan att jag ska föreläsa om Asbergers syndrom i kväll. 
Men jag kan tyvärr inte göra det för jag vet inte ens vad det är. 
Kanske menar ni Aschberg syndrom men då får ni nog ringa Robert och be honom kom hit så han kan berätta hur det är att leva med Robert Aschberg syndrom. 
För det vet inte jag hur det är, men jag kan gärna berätta om mitt liv med Aspergers syndrom om ni vill?…
Och humor har jag med fast jag har de där Asperger.
Nu slog vi hål på två myter på en smäll.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *