Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Mot vårdcentralen – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Mot vårdcentralen


Ännu en jobbardag är över.
Efter att försökt komma fram till vårdcentralen halva dagen så kom jag nyss fram.
De hade slut på tider och tyckte att jag skulle gå till akuten.
Men efter mycket om och men fick jag dem att gå med på att jag får komma och lämna prover och träffa en sköterska så får vi se vad de visar och om jag ska avvakta eller åka till akuten. Orkar inte sitta där i hundra år för att de ska säga att det ”bara” är bäckensmärta.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *