Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Magsmärtor – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Magsmärtor

Är inne på tredje dagen med magsmärtor på högersida.
Nu har det gått mer än ett år sedan det hände sist och jag får väll vara glad eller nått.
Men samtidigt kan jag inte låta bli att bli arg för att de inte tagit bort den där förbannade blindtarmen.
Vad ska jag med den till?

Men nej tydligen ska jag ha den kvar för de har vart inne och petat på den fyra gånger och tyckt att den är det finaste de sett.
De kunde ställt ut den på ett museum eller nått jag hade gärna skänkt bort den för jag vill inte ha den.

Nu vet jag inte ens om det är blindtarmen som spökar men om den där fula lilla saker hade vart borta så hade vi vetat att det INTE är den.

Orkar inte åka till akuten.
Är inte nog sjuk än.
Om man nu någonsin blir det.
Orkar inte bli runt skickad till massa olika läkare för att de sen ska skicka hem mig och för 711:e gången säga ”Vi finner inge fel”.
Som en klok läkare sa förra våren:
”Vi måste sluta leta efter felen och börja leta efter en lösning”. Nu lever jag med kronisk bäcken smärta och IBS, och har ett flertal gånger de senaste åren fått njurstens anfall+ att de misstänkt blindtarmen säkert 35 gånger i mitt liv. Och gallblåsan är bortopererad för länge sedan. Och är öppnad fyra gånger för misstänkt endometrios. Så vad som egentligen är anledningen till mina magsmärtor kommer vi nog aldrig få veta.Äta måste man trots smärtor….. 
Dagens mat….

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *