Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Tröttast i stan – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Tröttast i stan


 Målade mönster hela kvällen i går….


Dissade Krister för orkade inte vara social.
Sen kom han med den här och jag blev helt plötsligt väldigt social;)


Sov 8 timmar i natt och känner mig som en vandrande zombie.
Palla mig upp ur sängen när Baby hoppat på mig för att informera mig om att klockan ringt två gånger nu och att det verkligen var dags att gå upp innan hon blir döv av larmet;)


Nu ska jag ge mig ut i minusgarderna och vandra på min onda fot till bilen.
Och försöka att inte somna på vägen dit.]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *