Aspiepower Media

Det försvunna läkarintyget

Alltså jag blir knäpp på riktigt snart.
Som jag skrivit förut så har jag krånglat med psykiatrin för att få ut ett läkarintyg på att jag har Asperger och kan göra bil och fortfarande är ”frisk” fast jag aldrig vart sjuk då AS inte ens är en sjukdom. Efter en månads krångel fick jag tillslut en läkartid och ett intyg och allt var frid och fröjd, trodde jag.
Tills i dag när Transportstyrelsen ringer och undrar vart mitt intyg tagit vägen.
Och får de inte det innan 6 maj så drar de in mitt körkort. Gick direkt till öppenvården och fråga varför de inte skickat iväg intyget som de sa att de skulle göra.
Var med och läste i min egen journal och visst där fanns intyget men hade inte skickats någonstans.
Allt är frid och fröjd igen….
Eller inte.
För ett intyg utan påskrift gäller inte och läkaren jobbar såklart inte här längre. Så nu är de ute på jakt efter en läkare som kan skriva på intyget.
Nu ligger jag här i soffan och väntar på att de ska ringa med besked. Alltså hade man inte psykisk ohälsa innan man kom till psyk så får man det i alla fall efter att man kommit in i systemet….. SUCK!
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *