Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Redo för jobb – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Redo för jobb

Efter att vi vart till sjukhuset och hälsat på pappa så åt vi mat i cafeterian innan vi åkte till Välsviken och handlade lite. Väl hemma igen ställde vi oss och gjorde pastagratäng.
Nu när jag ska ska jobba så måste jag ju ha matlådor med så nu är sex stycken lådor infrusna.
Har även laddat upp med vitaminer och handsprit till min första arbetsdag.
Risken är ganska stor att mitt immunförsvar brakar samman när jag kommer börja jobba på en högre nivå igen och därigenom komma i kontakt mer mer människor och baciller.
Men vi får ta en dag i taget. I morgon mjukstartar jag kl 10 med ett möte med en nyhetschef angående  en eventuell praktikplats.
Men först söndagsmys med mina älsklingar.


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *