Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Nattbesök – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Nattbesök

När vi kom hem i går ringde pappa och sa att de var påväg ner till akuten i Karlstad för han har ont i sitt öga som han opererat ett antal gånger och bytt hornhinna på. Senast för ett år sedan och stygnen är fortfarande kvar.
Så vid 03 i natt kom mamma hit och lånade min soffa då pappa blivit inlagd för en kraftig infektion.

Började dagen med att bli serverad frukost på sängen av min man. Lyxfrukost, en bulle;)
Det är ju trots allt kvinnodagen i dag;)

Nu ska vi åka i väg till sjukhuset och kolla till pappa en sväng.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *