Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 En dag full av äventyr – Aspiepower Media
Aspiepower Media

En dag full av äventyr

Har hunnit med mycket i dag.
Vart till polisstationen och beställt nytt pass.
Sen vidare till vårdcentralen för att lämna blodprover.
Solen sken och vi fick vår känslor så tog en liten promenad i innrehamn innan det var dags att bege sig till samspelet för att skriva på papper. Sen åkte vi till Ikea för att shoppa lite mer ramar, jag målar lite för många tavlor just nu;)
Väl hemma igen började jag rensa min byrå och sortera saker.
Jag börjar se ljuset i tunneln på det här kaoset nu.
Får ta lite mer i morgon för nu blir de fredagsmys.

Baby hittade ett par trosor hon tyckte passande henne:P

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *