Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Massa nagelgodis – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Massa nagelgodis

Alltså känslan.
När livet känns lite trist och man öppnar brevlådan och hittar ett rosa paket från Highgrade.se fullproppat med massa nagelgodis.Ser fram emot att få testa deras ny primer.
På sin hemsida skriver dem: ”Ännu en unik produkt från innovativa Layla Cosmetics. Med The Nail Polish Primer får ditt nagellack oslagbar hållbarhet – upp till hela två veckor! Lägg ett lager av ”The Primer” innan du målar ditt favoritnagellack och du får en tålighet och hållbarhet utöver det vanliga, oavsett vilket nagellack du använder. ”


Mina naglar är lite knasiga eller något för nagellack sitter jätte dåligt på mig.
De spelar ingen roll vilket märke det är det skavs bort fort.
Det enda som sitter bra är gellack så ska bli spännande att få testa denna produkt och se om den kan göra ett under:)
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *