Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Ska man eller ska man inte berätta att man har en diagnos? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Ska man eller ska man inte berätta att man har en diagnos?

Jag mötts ofta av frågan ”tycker du att man ska vara öppen med sin diagnos”
Jag har bara ett svar på frågan: JA! Om vi inte pratar öppet och visar att vi alla är olika så kommer det heller aldrig bli okej att sticka utanför normen.
Vi vill väll ha en värd där alla känner sig delaktiga på sina villkor?
Ja då måste vi också visa att vi är det. I över fyra år visste bara de närmaste att jag hade en diagnos.
Något vi ångrar idag.
Det hade blivit så fruktansvärt mycket lättare för alla om jag vart öppen från början.
Vi hade sluppit massa missförstånd, ångest, bråk och konflikter. I videon nedan som spelades in i juni 2014 får ni höra hur min klasskompis Karin kände när jag berättade första dagen i skolan att jag har Aspergers syndrom.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *