Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Hagfors – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Hagfors


Jag kom till Hagfors.
Där fick jag ett kärleksfull mottagande.
Någon kom springande ner för trappan när jag hörde att jag kom och pussade mig allt hon orkade genom staketet.
Älskade lilla unge.

Tog ett skumbad.
Min kropp värker och gillar skumbad.
Sen däckade jag i sängen och vaknade två timmar senare.
Jag är sjukt trött.

Nu har jag vart och köpt en stor godispåse och bäddat ner mig i sängen med min bästa vän.
Bästa bästa Baby.


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *