Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Sömnlöshet – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Sömnlöshet

Förut fick jag besök av en pizza.
Det ringde på dörren så stod den bara där.
På köpet fick jag även Kristers sällskap, pizzor har liksom inga ben;)
Vi mumsa pizza, kollade på Mordet och pratade skit, de sistnämnda är vi extra bra på.När han åkte fastnade jag med att pilla på den nya  blogg designen.
Hittades en grej som skulle rättas till och swisch så hade tiden flugit i väg. Nu slokade tv.
Jag hade sovtimer på.
Så det betyder att jag tog en sömntablett för en timma sedan och borde sova för länge sedan.
I stället ligger jag här och funderar över morgon dagen.
Då ska  jag prata om händelser i min skyttekarriär jag aldrig pratat om tidigare. 
Jag tänkte de var lika bra att slå till ordentligt när man ändå gör de så börjar med att berätta de för 200 okända personer och låter tv filma de;-) jag gillar inte att göra saker halvdant men vad har jag gett mig in på 
        

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *