Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Hem sweet home! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Hem sweet home!

Började dagen med ett skumbad, pizza och pusskalas med Baby.
Sen begav jag mig mot Karlstad.
Nu är jag hemma och bosatt mig i sängen med en chai latte.
Och laddar upp inför morgon dagen.


Rösten är fortfarande paj men jag kommer genomföra morgondagen föreläsning på Idrott och mångfald
Dock kommer jag köra en ”Dregen”.  I stället för att komma 11.30 som det är sagt har jag tagit beslutet att komma först vid 14.20. 
Så jag bara behöver vara där i två timmar innan min föreläsning men ändå hinner med att prata med tv och bli sminkad krångla med mikrofoner och allt vad nu de ska hitta på;) 
Så ska spendera förmiddagen med att pimpla varmt vatten, honung, ingefära och citron och hålla käften 
(eller ialf försöka vara tyst;))]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *