Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 27 år! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

27 år!

Ja ni tiden går fort.
Den susar i väg.
För 27 år sedan… ja ni läste rätt!
För 27 år sedan föddes jag på Karlstad BB.
Jag var lite trög i starten så jag anlände till världen med hjälp av sugklocka.
Nu för tiden är jag inte riktigt lika trög;) Jag ska fira min 27:e födelsedag i sängen och vila upp mig inför onsdagens föreläsning.
Jag ska kolla på barnprogram hela dagen och låtsas att jag fyller 7 år, man får göra det när man är sjuk.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *