Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Hur ser ditt hem ut? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Hur ser ditt hem ut?

Jag önskar att jag hade en större lägenhet så jag får plast med alla mina saker och mer inredningsdetaljer.
Jag vet egentligen inte riktigt vad jag har för stil i mitt hem.
Jag är nog ganska modern med en tusch av rock men samtidigt ganska färgstark.
Mina stolar till köksbordet i vardagsrummet har leopardmönster och mitt kök har både rosa kakel, köks matta, spislock och micro.
I mitt badrum är temat just nu svartvit, med döskallar och djurmönster. Men på 39 kvadrat får man inte plats med så mycket, fast jag har mer saker än vad det får plats med just nu.
Jag har alltid önskat mig en stor sittsäck att ha i vardagsrummet men man kan knappt gå på golvet redan nu så det får nog vänta tills jag får lite större. Vad har ni för tema i ert hem?
Kör ni det moderna vita hemmet eller som mig det färgglada?

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *