Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Ingen ska behöva känna sig ensam på Alla Hjärtans dag! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Ingen ska behöva känna sig ensam på Alla Hjärtans dag!

För många människor kan alla hjärtans dag bli en jobbig påminnelse om ensamhet och utanförskap. Jag är volontär på Friends och tillsammans med de andra volontärerna vill jag se till att ingen behöver vara ensam, utsatt eller mobbad. 
Gör en insats du också och stöd vår insamling till kampen till förmån för kampen mot mobbning!

Klicka på bilden för att komma till insamlingen
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *