Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Snökaos och förskylning – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Snökaos och förskylning

Klockan ringde vid 8.30 i morse och det kändes som jag svalt glas i natt.
Är genom förkyld igen. 

Nyser som en idiot, är febrig och har ont i halsen.
Men var bara att palla sig upp och åka och lämna bilen på service i snökaoset.
Vaktmästarna hade iallafall vart så snälla så de sandat min trappa så jag slapp riskera att slå ihjäl mig. Råkade smita in på Rusta innan jag begav mig hemåt och de blev med en zebra pläd hem som matchar lampan och kuddarna.

Nu ska jag vila lite i väntan på att de ska smsa att bilen är klar för hämtning.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *