Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Hjärnkoll lever vidare i värmland – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Hjärnkoll lever vidare i värmland

kampanjen Hjärnkoll avslutas i sommar.  Men arbetet kommer leva vidare. Idag bildades föreningen Hjärnkoll i Värmland och jag har fått det stora förtroendet att ingå interimstyrelsen som ska arbeta fram till årsmötet i april.
Vi är väldigt glada över att ambassadörernas arbete kommer kunna leva vidare. Just nu sitter jag på tåget tillbaka till Hallsberg. Det är 55 min sent redan från start.
Har ont i magen och vill ligga ner .

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *