Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Packning, lunch, psyk, och pussar – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Packning, lunch, psyk, och pussar

Började dagen med att packa.
Jag fyllde en väska med det viktigaste, typ kläder och  Nobe alovera.Sen kom Ulla vi åkte och luncha.
Det blev sallad på favoritstället.
Sen ringde psykiatrin och sa att de fått en återbudstid så de undra om jag kunde klockan 13.


Jag skyndade mig dit.
Läkaren började gråta för hon blev så berörd av min berättelse.
Att jag mått så dåligt men mår så bra nu.
Jag fick i alla fall mitt läkarintyg på att jag är frisk, fast Asperger inte är en sjukdom.


Åkte och hämtade ut ett paket.
Det var min nya platttång.
Min gamla har mystiskt försvunnit.
Så jag fick köpa en ny, de råkade bli en rosa;)


Sen åkte jag och pappa till Hagfors.
Där väntade en liten pussgurka på mig.
Jag höll på att pussa sönder hennes lilla nos.
Mammas lilla älskling, nu är vi återförenade igen.]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *